Masaža:


Klasična masaža
Klasična masaža jedna je od najstarijih metoda liječenja. Ublaživanje bolova i opuštanje napetosti mišića pomoću masaže jedan je od najprirodnijih načina liječenja sa dodirom - masažom. Djeluje ugodno i opuštajuće na cjelokupni lokomotorni sustav, tijelo se brže regenerira, a otpadne se tvari lakše i brže izlučuju iz tijela.

Anticelulitna masaža
Anticelulitna masaža potiče prokrvljenost kože i potkožnog tkiva, pomaže kod razgradnje masnih tkiva, aktivira rad limfnog sustava i time izlučivanje nakupljenih toksina iz tijela te tako smanjuje celulit.

Sportska masaža
Uz nju se često veže pojam jake i bolne masaže što u pravilu i jest, ali trebamo znati da ne mora biti nužno bolna nego je treba prilagoditi stanju klijenta. Ovom se tehnikom obrađuje cijelo tijelo, a krajnji joj je cilj postizanje duboke dekontrakcije, tj. opuštanja mišića. Djeluje se na velike mišićne grupe s ciljem reaktivacije krvotoka, postizanja reorganizacije mišićnog tonusa i neuro-mišićne distenzije. Oslobađajući mišiće napetosti poboljšavamo mobilnost zglobova, a time omogućujemo normalnu funkciju određenih dijelova tijela. Učinak sportske masaže duboka je relaksacija, jer osim mišićne dekontrakcije dolazi i do stimulacije živčanog sustava praćenog osjećajem topline.